Kinderen

 Mijn aanbod voor kinderen die willen groeien in hun talent:

Talenteninterview

Elk kind heeft ongetwijfeld zijn talenten. Soms is het niet duidelijk wat  je talenten zijn. Aan de hand van een talenteninterview gaan we op zoek naar de talenten van je kind, waar de positieve energie zit. Zo werken we aan het zelfvertrouwen.
Prijs : 60€/uur

Mindsettraining

Elk kind heeft een wil om te leren.
Er zijn kinderen die houden van uitdagingen, hard werken en die goed kunnen omgaan met tegenslagen. Maar er zijn er ook die bang zijn om fouten te maken, alleen maar gemakkelijke opdrachten willen doen, en zich dom voelen als ze een inspanning moeten doen.
Veel hangt af van hun manier van denken, van hun mindset.
We maken kennis met de mindsettheorie van Carol Dweck. Met Fixie en Growie  gaan we aan de slag met de magische woorden: “IK KAN DAT NOG NIET”.
We leren omgaan met  uitdagingen, faalervaringen en oefenen op ons doorzettingsvermogen.
Een groeimindset helpt kinderen, jongeren en volwassenen in hun talentontwikkeling en helpt hen te groeien in hun boeiend, bloeiend talent.
“De kracht van geloven dat je jezelf kan verbeteren”
Prijs : 60€/uur

Beelddenken

Elk kind is uniek, anders en heeft zijn eigen manier van leren. Visueel sterke kinderen leren, denken in beelden, filmpjes, prenten. Beelddenken is geen leerstoornis, het is een manier van denken, een voorkeur om informatie te verwerken.
Beelddenkers zijn hoogsensitieve mensen. Ze krijgen heel veel prikkels binnen waardoor ze vaak een “vol” hoofd hebben. Dit zorgt ervoor dat het leren moeilijker gaat. Samen ruimen we het hoofd op en brengen we structuur aan, zodat het kind zich beter in zijn vel voelt en openstaat om nieuwe dingen te leren.
Kinderen met een visuele voorkeur kunnen problemen op school krijgen op gebied van automatisatie, concentratie, werktempo,…  Ze presteren vaak onder hun kunnen.  Dit is niet bevorderlijk voor hun zelfbeeld. Beelddenkende kinderen verwerken informatie met al hun zintuigen: horen, zien, doen en voelen. Alleen zo kunnen ze een beeld vormen bij de aangeboden leerstof, deze verwerken en onthouden.  We kijken samen naar wat er mogelijk is om je kind hierbij te ondersteunen.
Prijs : 60€/uur

Advertentie